BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már keresik, ki hirdethetné külföldön a budapesti olimpia pályázatát

Magyarországon és külföldön is szerveznének rendezvényeket a budapesti olimpiai pályázat hirdetésére - azt, hogy ki végezheti el a feladatokat, közbeszerzésen keresik.

A feladat az olimpiai pályázathoz kapcsolódó rendezvények koncepciójának kidolgozása és megvalósítása. Szintén a pályázat győztese tervezi meg és gyártatja le az eseményekhez szükséges eszközöket, de emellett kisebb rendezvényeket is meg fognak szervezni.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság jövő ősszel Limában dönt arról, hogy hol rendezhetik meg a 2024-es olimpiát. A mostani pályázat győztesének ott is programot kell szerveznie - ezen kívül más NOB-eseményeket, Dániában és Katarban is népszerűsíteni fogja a magyar pályázatot.

Az egyelőre nem derült ki, hogy mennyi pénzbe fog kerülni mindez. A közbeszerzés kiírásában a "becsült érték vagy nagyságrend" pontot üresen hagyták. Annyit mindenesetre lehet tudni, hogy felerészben az ajánlott ár fog dönteni arról, kit választanak ki, ugyanekkora súllyal esik majd számításba egy mintafeladat elkészítése is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.