BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új gyáregységgel bővült a győri Melecs vállalat

Az újonnan felhúzott létesítmények mellett energiahatékony és környezetbarát klimatizálási rendszert is kiépítettek.

A győri Melecs vállalat eddigi 4200 négyzetméteres termelői területe 1800 négyzetméterrel bővült ki, amelynek során 120 új munkahely jött létre. A cég ígéretet tett a béremelésekre is, írta meg a Kisalföld hírportál.

Fotó: Krizsán Csaba / MTI

A vállalat a bővítés során új berendezéseket szerzett be és további gyártósorokat épített, kibővítették a szociális helyiségeket, közösségi tereket, a raktár területet, amelynek kapacitása így majdnem 30 százalékkal nőtt. 

Tóvizi Szilveszter ügyvezető kiemelte, hogy a kormány támogatása jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a cégcsoporton belül ez a fejlesztés Győrben valósulhatott meg.

Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a cég életében ez a negyedik fejlesztési ütem, mióta 2013-ben Győrbe érkezett, a mostani projekt befejezésének határideje pedig 2025. Azt is elmondta, hogy a győri Ipari Parkban több mint tíz ország több mint száz cége 7 ezer munkavállót foglalkoztat, köztük a Melecs jelenleg 550 főt.

Az infrastrukturális beruházás magába foglalja a termelő területeken túl a tesztlabor bővítését is, valamint energiahatékony és környezetbarát klimatizálási rendszer kialakítását. A több mint 800 milliós támogatás eredményeként bevezetett fejlesztések és technológiák megfelelő garanciát jelentenek a vállalat tevékenységének a továbbvitelére és a cég hosszú távú fenntarthatóságára. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.