BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Ön cége is költségérzékeny?

Jelentős összegeket takaríthat meg, ha dolgozói juttatásának egy részét egészségpénztári hozzájárulás formájában nyújtja. Járulékmentes nettó béremelés a Generali Csoporthoz tartozó Évgyűrűk Egészségpénztár juttatásaival!

2004-ben lényeges, az egészségpénztárakkal kapcsolatban pozitív irányú jogszabályi változások léptek érvénybe. Érdemes áttekinteni, hogy mi az, ami eddig is vonzóvá tette a munkáltatók számára, az egészségpénztári munkavállalói támogatási rendszert:

- költségként elszámolható munkáltatói támogatás,
- járulékmentesség igénybevétele - tagonként, havonta az aktuális minimálbér mértékének megfelelően (2004. évben 53.000 Ft/hó),
- az egyéni számlán lévő összeg azonnal felhasználható,
- a munkatársak egészséges életmódjának elősegítése, s így stabil, lojális munkaerő biztosítása,
- adomány differenciált odaítélése,
- munkatársak részére adómentes juttatás,
- munkatársak befizetésekor személyi jövedelemadó kedvezmény.

Az idei esztendőtől, a fenti előnyök mellett, a megváltozott jogszabályi feltételekből adódóan, a következő érvek sorakoztathatók fel egészségpénztárunk mellett.

Kedvezőbb belső kondíciókkal tudjuk fogadni a munkáltatókat és munkavállalókat, tekintettel arra, hogy

- a befizetések 90% a fedezeti alapba kerül, továbbá
- az évi 150.000 Ft feletti befizetés 99%-a gazdagítja az egyéni számlát,
- egységes tagdíjunk havi 4.000 Ft/fő, melyet teljes egészében a munkáltató, vagy megosztva a munkavállalóval, közösen fizethetnek,
- a tagdíj megállapítása történhet fix összeg formájában, vagy a bruttó bér %-os mértékében,
- még rugalmasabb választási lehetőséget tudunk biztosítani szolgáltatásaink tekintetében.

Akár, ha szűkebben az összefoglalt jogszabályi változásokat vesszük figyelembe, akár ha a teljes - minden Magyarországon élő személyt érintő - reformfolyamatot tekintjük az áttekintés alapjának, érzékelhető az egészségpénztárak kiemelt szerepe.

Az Évgyűrűk Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztárt az a törekvés vezérli, hogy a felelősségteljes és körültekintő, rövid-, illetve hosszú távra kiható, juttatásokkal kapcsolatos gazdasági és humán területet érintő döntés meghozatalában segítséget nyújtson.

Számoljon velünk! (http://www.evgyuruk.hu/ep/szam_berk.php)

var ord=Math.round(Math.random()*100000000);

document.write('''');

//--> (X)-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.