BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Munkáltatói gondoskodás!

Gondoskodjon munkatársai nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról a Generali Csoporthoz tartozó Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár juttatásaival!

A Generali Csoporthoz - mely Magyarország második legnagyobb biztosító társasága - tartozó Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár a fiatalok nyugdíjpénztára, ezt igazolja a tagság kedvező korösszetétele. Ügyfeleink közel 93%-a 45 évesnél fiatalabb.

A magánnyugdíjpénztár rendszerének előnyei:

Nem jelent többletbefizetést
Az új nyugdíjrendszerben az egyébként is levont munkavállalói nyugdíjjárulék egy részét (8,5%-ból 8%-ot) a pénztártagok egy magánpénztárnál vezetett saját egyéni számlájukra utaltatják.

Nyomon követhető
Nyomon követhető, ugyanis a pénztári tag befizetéseit a magánnyugdíjpénztár a tag saját nevén vezetett számláján tartja nyilván, és a hozamokat is szintén erre a számlára írja jóvá. Egyéni számlája egyenlegéről a pénztár rendszeresen tájékoztatja ügyfeleit.

Örökölhető
Míg a felosztó-kirovó elven működő rendszerben a TB befizetésekre más nem tarthat igényt - tehát a járulékot fizető személy halála esetén a TB-nél marad -, ezzel szemben a magánnyugdíj-pénztári számlán lévő megtakarítások örökölhetőek.

Kiegészíthető
A jövedelem 8%-át jelentő magánnyugdíjpénztári tagdíj akár a munkavállaló, akár a munkáltató által 10%-ig kiegészíthető, így a nyugdíj mértéke növelhető.

Hozamot termel
A magánnyugdíjpénztári tag egyéni számláján lévő összeget a pénztár befektetője törvény által szabályozott módon befekteti és hozamot termel. Ez azért jelentős, mert míg a TB-től kapható nyugdíj csupán követi az inflációt, addig a magánnyugdíjpénztári meghaladja azt, vagyis reálértéken növekszik.

Tag és tulajdonos
A pénztárba belépő a pénztár tagjává, és mint ilyen, tulajdonossá is válik. A magánnyugdíjpénztár a tagok tulajdona, így annak működéséről jogosultak felvilágosítást kapni, illetve jogosultak a pénztár működését illető kérdésekben dönteni, a pénztár gazdálkodását, befektetési politikáját meghatározni.

Garanciák
A magánnyugdíjpénztárak működését szigorú szabályok, garanciarendszerek szabályozzák annak érdekében, hogy a tagok megtakarításai a legnagyobb biztonságban legyenek. A pénztárak működéséért a Garancia Alapon keresztül maga az állam vállal garanciát, jót állva a pénztártagok követeléséért.

Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztárt az a törekvés vezérli, hogy a felelősségteljes és körültekintő, rövid-, illetve hosszú távra kiható, juttatásokkal kapcsolatos gazdasági és humán területet érintő döntés meghozatalában segítséget nyújtson.

Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár (Generali Csoport)

http://www.evgyuruk.hu/mnyp/

var ord=Math.round(Math.random()*100000000);

document.write('''');

//--> -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.