BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

AZ ÚJ RENAULT LAGUNA

A Renault 2005-ben dobta piacra modellválasztékának egyik legelegánsabb darabját, az új Renault Lagunát. Az autót teljesen új stílus jellemzi: a vadonatúj orr-rész, a kényelmi fejlesztések, az új motor és az alvázmódosítások mind erről tanúskodnak.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY, MINIMÁLIS FOGYASZTÁS: Renault Laguna 2.0 dCi
Az új 2.0 dCi motor újradefiniálja a dízelmotorok fogalmát: erőteljes, rugalmas, csendes,  mértéktartó és környezetbarát. A 2.0 dCi 150 LE-s és 175 LE-s motorok az összehasonlíthatatlan vezetési élményt alacsony fogyasztással kombinálják. Gyorsan elérik a maximális teljesítményt, dinamizmust és rugalmasságot garantálva, így az igényes vezető által támasztott minden követelménynek megfelelnek.
További információk: .


BIZTOS PONT: A BIZTONSÁG
A Laguna menetdinamikájának fejlesztése természetesen a biztonsági fejlesztések sorát is maga után vonta. A Renault az új Laguna esetében sem köt kompromisszumot: amellett, hogy megőrizte a korábbi Laguna karosszériaszerkezete kiváló ütközéselnyelő képességét, az új Lagunát harmadik generációs Renault Utasvédelmi Rendszerrel (SRP) szerelték fel. Ennek köszönhetően a Laguna az Euro NCAP törésteszteken a legmagasabb, 5 csillagos minősítést érte el.


LUXUSFELSZERELTSÉG ELÉRHETŐ ÁRON
Az új Renault Laguna Expression limitált széria csúcsminőségű megoldásai, gazdag  felszereltsége – és nem utolsósorban kedvező ára – garantáltan elégedettséggel tölti el a legigényesebb vezetőket is: 
- Felszereltsége automata klímát, 4x15 W rádió-CD-t, 6 légzsákot, automata Renault kártyát, eső- és fényérzékelő automatikát, tempomatot, bőrborítású kormányt és sebességváltó gombot, ABS-t tartalmaz.
- Az Expression limitált széria kezdőára: 4 895 000 Ft.
- A Renault Lagunához rendelhető navigációs rendszer már magyar térképet is tartalmaz.
- Minden Renault Laguna vásárlása esetén 2+1 év garanciát nyújt a Renault.
- Céges vásárlók számára flottakedvezmények járnak, már az első autó vásárlásától.

További információk:

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.