BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Van ami édesebb a csokoládénál?

Kiemelkedő Prémium Önnek!
A csokoládé nagyon kedves ajándék, de a jó munkáért talán nem ez a legjobb jutalom. A Top Premium ajándékutalványokkal cége olyan lehetőséghez jut, amellyel az év végén úgy tudja megjutalmazni alkalmazottait, hogy a saját költség is csökken közben. Az utalványokat öt kategóriában használhatja fel, felölelve ezzel az élet szinte minden területét sőt, bizonyos elfogadóhelyeken még extra kedvezményeket is kaphat! Ráadásul a megrendelt ajándékutalványokat most ingyen szállítjuk házhoz!*
A Top Premium olyan ajándékutalvány, amit a jutalmazott - akárcsak ha pénz volna - szinte bármire felhasználhat, miközben mindkét fél – alkalmazott és munkáltató - adómegtakarítást ér el vele.

*Az ingyenes házhozszállítás kizárólag a 2006. november 30-ig megrendelt első körös, valamint 500 000 Ft-os összeg feletti rendelés esetén érvényes.


Számoljon utána!
Három érv a Top Premium mellett:

  • 3 x 6250 Ft adómentesen alkalmazottanként
    Használja ki a 18 750 Ft-os adómentes határt dolgozói jutalmazásánál! Akár -60% megtakarítás!

  • 3 x 6250 Ft adómentesen az alkalmazott hozzátartozója nevére
    Amennyiben többet szeretne adni, azt is megteheti, hiszen az alkalmazottak családtagjaik nevére is megkaphatják ezt az összeget.

  • A Top Premium utalvánnyal akár -20 % megtakarítást érhet el a nettó fizetéshez képest
     

  • Tudjon meg többet!

    Érdekli ez a csemege? Rendelje meg!
    Adja le rendelését telefonon (06-1-413-5413) vagy interneten keresztül (www.asonline.hu) , és mi öt napon belül kézbesítjük Önnek a megrendelt Top Premium utalványokat. Olvassa el a részletes leírásainkat szolgáltatásunkról, számolja ki online kalkulátorunkkal, mennyiben kerül Önnek a jutalmazás az Accor Services segítségével, és nézze meg az extra kedvezményeket nyújtó, közel 10 000 beváltóhely listáját is!
    Egészségére!

    Bővebb információ:
    www.accor-services.hu

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább a címoldalra

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.