BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csillagok, sávok, internet

Minden eddiginél több extrával kínálja a T-Online Komfort csomagjait, melyek a vezeték nélküli szélessávú internet kényelmét biztosítják előfizetőiknek.

Különleges ajánlattal erősít az év végén a T-Online. Akciójuk keretében minden új Komfort előfizető részt vehet egy sorsoláson, melyen Olympus μ 725 SW digitális fényképezőgépet nyerhet, emellett azonban garantált ajándék is jár mindenkinek: egy egyéves Galaktika előfizetés. A lap, melyet tavaly Európa legjobb sci-fi magazinjának választottak, nemrég jelentette meg 200. számát: nevéhez híven olyan csillagok jelentek meg hasábjain, mint Philip K. Dick, Göncz Árpád vagy Arthur C. Clarke. 

Az igazi vonzerőt persze továbbra is a csomagban foglalt többletszolgáltatások jelenthetik a vásárlók számára: a megszokottól eltérően itt a modem és a WiFi router is benne van az árban – sőt, az ADSL Komfortban e két funkciót egyetlen, integrált eszköz látja el. Szintén része a szolgáltatásnak a házhozszállítás és beszerelés is, így nem kell vesződnünk a rendszer beüzemelésével.

Amint a T-Online szakemberei végeztek, nyugodtan hátradőlhetünk és kezdődhet az internetezés – akárhol a lakásban! A Komfort csomagot ugyanis kifejezetten azoknak fejlesztették ki, akik szeretnék maximálisan kihasználni a laptopban rejlő lehetőségeket: a megfelelően elhelyezett WLAN routert felállítva gyakorlatilag mindenütt kéznél lesz a net – nincs akadálya, hogy kedvenc fotelünkben olvasgassuk a legújabb híreket vagy a konyhában böngésszük e-mail-jeinket kávézgatás közben. Komfort csomagunknak ráadásul akkor is hasznát vehetjük, ha lakásunkon kívül szeretnénk internetezni laptopunkkal: minden előfizető havonta egy órán keresztül ingyen szörfölhet a T-Com több száz HotSpot-jának bármelyikén.

A T-Online Komfort csomagja két változatban rendelhető meg – ezek ugyanazt a szolgáltatást eltérő technikai háttérrel biztosítják (ezeken a területeken a Kábelnet Komfort, az itt felsorolt helyeken viszont az ADSL Komfort érhető el).

A csomagok havidíja bruttó 10 900 Ft, a belépési díj 0 Ft és 2 Mbit/s-os letöltési, valamint 192 kbit/s-os feltöltési sebességet biztosítanak. A cikkben felsoroltakon túl 50 MB webtárhelyet és 5 e-mail-postafiókot is tartalmaznak, egyenként 100 MB tárhellyel.

Az ajánlattal kapcsolatos részleteket a T-Online weboldalán tekintheti meg. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.