BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Idén nyáron is sláger a Balaton

A Danubius 3 balatoni szállodája idén nyáron is várja a Balatont imádó vendégeket. A 2 balatonfüredi szálloda szezonálisan tart nyitva; a Hotel Marina 2007. május 08-tól szeptember 30-ig, a Hotel Annabella pedig 2007. április 27-től október 13-ig. A Hotel Helikon viszont egész évben a Keszthelyre látogató vendégek rendelkezésére áll.

A Hotel Marina közvetlenül a vízparton egy hatalmas parkban helyezkedik el, és 2007 nyarán ismét all inclusive ellátással várja a pihenni vágyókat.
Az all inclusive szolgáltatás keretében a vendégek reggel, délben és este korlátlanul fogyaszthatnak a gazdag büféválasztékból, és az italokért sem kell külön fizetniük.

A szálloda – amely elhelyezkedésének és programkínálatának köszönhetően is igazi családi nyaralóparadicsom - all inclusive ellátásába büféreggeli, délután hat óráig nemzetközi ételek, édességek és snackek kínálata, esténként büfévacsora tartozik. Utóbbi esetében külön figyelmet fordítanak a diétás ételek gazdag választékára, valamint arra, hogy a gyermeksarokban a legkisebbek is megtalálják kedvenc fogásaikat. Az all inclusive ellátáshoz kapcsolódik még a napozóágyak, valamint a teniszpályák, a bowling és a pingpong ingyenes használata, illetve a játszótér és a játszószoba igénybe vétele. Nem kell fizetni a belső medencében való lubickolásért sem, sőt, a wellness és a szauna is benne foglaltatik az árban.

A Hotel Annabella  a Balaton partján található, az épületből páratlan kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre, a tóra, a déli partra, valamint a várost körülvevő hegyekre. 388 teraszos, kétágyas fürdőszobás szoba áll a vendégek rendelkezésére. Az aktív pihenést szolgálja a nyitott és fedett úszómedence, a hotel strandján található vízieszköz-kölcsönző. A szálloda étterme svédasztalos reggelivel és vacsorával, magyaros és nemzetközi ételspecialitásokkal várja a vendégeket. Nagy népszerűségnek örvend a kertben található Sörkert, ahol sramlizene szórakoztatja a csapolt sörre szomjazókat. Kedvelt találkozóhely a napos teraszú kávézó és az éttermi Drink Bár is.

Napfény, víz, levegő.... Helikon. A háromcsillagos Helikon szálloda  minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatásai egész évben aktív kikapcsolódást ígérnek kicsiknek és nagyoknak.

A szállodában, mely közvetlen a Balaton partján található, minden szoba balkonos. A sport és fitnesz szolgáltatások széles skálájáról választhatnak az aktív kikapcsolódást kedvelők: Danubius Premier Fitness Club, teniszcentrum fedett és salakos pályákkal, uszoda, szauna, szolárium, talpreflexzóna-masszázs, bowling, mini kosárlabda, kerékpározás, sportanimáció (reggeli és vízi torna, gyalogtúrák), lovaglási lehetőség és squash pálya a közelben.

A szálloda igényesen kialakított szépségfarmján működő kozmetika, akupunktúrás fogyókúra, fodrászat, manikűr és pedikűr szolgálja a szépülést. Gyermek és felnőtt animációs programok szórakoztatják a vendégeket június közepétől augusztus végéig.

Csomagajánlatok a témához kapcsolódóan:

Marina All Inclusive
Hotel Annabella, Hotel Helikon

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.