BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Növekvő beiskolázási kedvezmények utalvánnyal

Bár az iskolások még csak a vakációt jelző utolsó csengőszóra várnak, az Accor Services Magyarország Kft-nél, már a következő tanévnyitásra készülnek. Az utalvány-kibocsátók piacvezetőjeként jegyzett cég, idén is szeretné megkönnyíteni az iskolakezdést, a jelentős kedvezményeket nyújtó beiskolázási utalványokkal.

Ez évben emelkedett az adómentes iskolakezdési támogatás mértéke. Ennek köszönhetően 19 000 forint helyett, már 20.000 forint a gyermekenként adható összeg. A juttatást mindkét szülő igénybe veheti, így egy gyermekre akár 40.000 forint is juthat. Csak iskoláskorú (általános, középiskolás) gyermekek után vehető igénybe a kedvezmény.

A támogatás legegyszerűbb formáját kínáló Ticket Service beiskolázási utalványt, július. 1-től, október.31-ig tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására lehet majd felhasználni. Habár a szezon törvényileg az iskolakezdést megelőző ill. követő két hónapra szól - azaz az utalvány csak ekkor használható fel, az Accor Services már májustól biztosítja a munkáltatóknak – elővásárlási akció keretében- az utalványok beszerzését. Hogy a cégek kedvet kapjanak a beiskolázást elősegítő jegyek időben történő megvásárlásához, májusban ingyenes szállítással juthatnak hozzá a megrendelt ticketekhez.

A beiskolázási utalvány az egyszerű felhasználás, a kevés adminisztráció, valamint az elfogadóhelyi kedvezmények miatt lényegesen többet ér, mintha készpénzben kapná a dolgozó ezt a juttatást. Ugyanis több 100 üzlet, például könyvkereskedések, papír- és írószer áruházak, ruházati és sportboltok, szupermarketek 5-15 százalékos kedvezményt is adnak, ha náluk Ticket Service utalvánnyal vásárolnak. Könnyebbséget jelent, hogy bővült az utalvány-elfogadóhelyek köre is. Országszerte már több mint 9.000 üzletben, az összes nagyobb szuper- és hipermarketben fel tudják használni a beiskolázási utalványt.

A vásárlási kedvezményekről kuponfüzet kiadásával támogatja az Accor Services a felhasználókat. Akinek nem jut ilyen füzet, a www.beneficioclub.hu oldalon júniustól az összes akciót adó üzletet megtalálja, a kedvezményes kuponokat pedig kinyomtathatja. Tavaly több mint 200.000 gyerek kapott Ticket Service beiskolázási utalványt. A beiskolázási utalvány - az étkezési- és melegétel jegyeket követően – a harmadik legnépszerűbb béren kívüli juttatási forma.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.