BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Személyre szabott segítség

Az OTP Bank Private Banking szolgáltatása teljes körű, pénzügyi szolgáltatást nyújt, számos exkluzív elemmel kiegészítve. A termékpaletta a magyar piacon egyedülálló lehetőségeket tartalmaz, amelyet az ügyfél igényeinek megfelelően, személyre szabottan kerülnek kialakításra. Ennek keretében személyre szabott vagyonportfóliót állítunk össze, melyet a tanácsadók az ügyféllel való konzultációk alapján folyamatosan karbantartunk, hogy hozamelvárásukhoz és kockázatvállalási hajlandóságukhoz igazodva képes legyen a mindenkori pénzügyi céloknak legjobban megfelelő megoldást biztosítani.

A kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően nemcsak biztonságos, gyors ügyintézésre van lehetőség, hanem személyes pénzügyi tanácsadók segítségével ügyfeleink kényelmesen, diszkrét környezetben dönthetnek pénzügyeiket illetően.

Szolgáltatásunk alapvető része, hogy Ügyfeleink személyes pénzügyi tanácsadójukon keresztül intézhetik banki ügyeiket. Ez nemcsak azt jelenti, hogy várakozás és sorban állás nélkül, hanem azt is, hogy a  tanácsadója - kívánságra - a bankfiókon kívül is felkeresheti az ügyfelet, például munkahelyén. Az ügyintézés folyhat természetesen közvetlen telefonszámon, faxon.

Tanácsadóinkat a legjobban képzett és legjobban teljesítő bankszakemberek közül választjuk ki. Munkatársaink folyamatos oktatásban, továbbképzésben részesülnek ezért, boztosak vagyuk abban, hogy ügyfeleink minden esetben a legjobb kiszolgálásban részesülnek.

További információkért kattintson ide!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.