BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új típusú béren kívüli juttatás- étkezési utalványt, BKV bérlettel

A munkáltatók a jövőben együtt szerezhetik be a dolgozóiknak szánt étkezési utalványokat és a BKV bérleteket, az utalványok értékesítését végző Accor Services Magyarország Kft. és a BKV Zrt. együttműködési megállapodásának köszönhetően.

Az új szolgáltatás valamennyi félnek egyaránt kedvező. A munkáltatónak nem kell több helyről igényelnie a béren kívüli juttatások e két elemét és az új lehetőség várhatóan olyan foglalkoztatók figyelmét is felhívja a BKV bérlet nyújtásának lehetőségére, akik eddig nem éltek ezzel.

Az új szolgáltatás természetesen forgalomnövekedést eredményez az Accor Services- nél, de a BKV-nál is. Az AS Transport névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy a munkáltatóknak elég egyetlen helyről megrendelni a Ticket Restaurant étkezési és melegétel utalványt, a dolgozók ezeket a BKV bérletekkel egybecsomagolva, névre szólóan kapják meg. Ezzel a lehetőséggel mostantól, mintegy 8 ezer cég élvezheti az új szolgáltatás kényelmét, csökkentve az adminisztrációt.

Az AS Transport szolgáltatás jelenleg a Budapestieknek jelent segítséget, de az Accor Services tervezi, hogy a szolgáltatást tovább bővíti a vidéki közlekedési társaságok bevonásával, így az ott élők béren kívüli juttatásainak beszerzését és helyi közlekedési bérlethez való hozzájutását is egyszerűsítenék.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.