BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Számlanyitás mellé valós idejű árfolyamadatok az eBrokertől.

A tőzsdén egy tizenöt perccel ezelőtti árfolyamadat már inkább kordokumentumnak számít és nem valódi lehetőségnek. Ezért is fordulhat elő, hogy a legtöbb internetes tőzsdei szolgáltatás csak felárért hajlandó real-time adatokat adni. Az eBroker ezen a helyzeten természetesen partnerei javára kíván változtatni, így számlanyitási akciója keretében a szeptember 30-ig számlát nyitó belépőknek az év végéig díjmentesen szolgáltat real-time árfolyamatokat.

Ez az ügyfélközpontúság jellemzi az eBroker internetes kereskedési rendszert, melyet az Inter-Európa Bank hét éve, az elsők között indított útjára. A vállalkozás sikerét nemcsak a folyamatosan bővülő ügyfélkör, hanem a real-time adatforgalomhoz hasonló szolgáltatások egyre színesedő palettája is jelzi. A megszokott tőzsdei tranzakciókon: a részvény- vagy állampapír adásvételen, befektetési alap ügyleteken és nyugdíj előtakarékossági portfóliókezelésen túl az eBroker mindig törekszik új, partnerközpontú újítások bevezetésére, ilyen például az Üzenetküldő funkció, amellyel a  kereskedési rendszerből indítva közvetlenül az IEB24Telecenter munkatársának küldhetjük kérdéseinket.
A legfrissebb újítás a Trader kedvezmény, a piac jelenlegi legkedvezőbb, publikus tőzsdei bizományosi díja. Ez 1.5 milliárd forintot meghaladó negyedéves, BÉT-es részvényügylet-forgalom esetén biztosít kedvezőbb kondíciókat a befektetőknek.

Az eBroker filozófiája alapján azonban nem pusztán a forgatott pénz mennyisége, hanem a befektető ügyessége is figyelmet érdemel. A legsikeresebb valós ügyleteket lebonyolítók duplán örülhetnek, mivel a realizált nyereség mellett a Hozamfutam Tőzsdejátékban hónapról hónapra egy-egy Fiat Grande Puntót kapnak egy hónapos használatra, év végén pedig a legeredményesebb játékos két személyes luxusutazáson vehet részt.

Azt pedig, hogy ez a verseny igencsak kiélezett legyen, az eBroker az A38 hajón megtartott előadássorozatával biztosítja. Ezeken a Nyáresti Beszélgetéseken a pénzügyi elit neves képviselői bizonyítják be, hogy igenis van olyan tudás, amely tényleg gazdagít.

Az akciókról további részleteket az eBroker oldalán olvashatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.