BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kommunikációs közmű

A víz-, gáz- vagy áramszolgáltatáshoz hasonlóan egy mai modern irodában a megfelelő kommunikációs rendszer léte is természetes és megkérdőjelezhetetlen. Ugyanakkor - a közművekkel ellentétben - a kis- és középvállalkozások vezetői gyakran szükségszerűségből magukra vállalják az informatikai és telekommunikációs hálózat kitalálását és működtetését. A T-Systems Compleo szolgáltatása számukra kínál megoldást. 

Ma már egyetlen eszközt sem kell megvásárolni, és szakértelemre sincs szükség ahhoz, hogy a vállalaton belüli és kívüli telefon- és adatforgalom zökkenőmentesen és biztonságosan folyjon. A T-Systems kis- és középvállalatoknak kialakított Compleo csomagja magában foglal minden, a vállalati kommunikációhoz fontos eszközt és szolgáltatást. Így  a vállalkozás vezetőjének, vagy informatikai részlegének nem kell foglalkoznia sem az alközpont, a telefonkészülékek, vagy a számítógépek közti adatkommunikációhoz nélkülözhetetlen router a beszerzésével, sem a telefon-, az adatátviteli és a tűzfalszolgáltatás zökkenőmentes üzemeltetésével. Elegendő a cég telephelyén – vagy telephelyein – egyetlen közös számítógép- és telefonhálózat, az eszközöket néhány kézmozdulattal csatlakoztatni lehet, és máris működőképes a rendszer.

De vajon miért éri meg egy vállalatnak, hogy ne saját eszközparkban, hanem szolgáltatói konstrukcióban gondolkozzék?
• Azért, mert így neki magának nem kell a fő tevékenységétől távol eső problémákkal foglalkoznia, mégis a legkorszerűbb informatikai és távközlési szolgáltatásokat állíthatja üzletének szolgálatába.
• Azért, mert az egyszeri beruházási költség helyett havidíjért veheti igénybe a szolgáltatásokat.
• Azért, mert a vállalat bővülésekor csupán jeleznie kell a szolgáltatónak a változást, és a szükséges eszközök néhány órán belül a helyszínre érkeznek, az új mellékek, az új számítógépes végpontok pedig máris használhatók.
• Azért, mert a különféle értéknövelt szolgáltatások – például a vezetékes és mobileszközöket is tartalmazó zárt felhasználói csoportok – révén a cég telefonköltsége számottevően csökkenthető.
• Azért, mert a hibaelhárítást a szolgáltató akár távolról, akár a helyszínen, a szerződésben garantált rövid határidővel elvégzi.

A T-Systems ehhez kínálja szakértelmét és Compleo termékcsaládját a hazai kis- és középvállalatoknak. Könnyen telepíthető, egyszerűen bővíthető eszközparkot és komplex, menedzselt szolgáltatást – mindezt egy kézből, beruházás nélkül és tervezhető havidíjért.
 
t-systems.compleo.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.