BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az „Év Vállalkozása 2008” díj nyertese

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara (MFKI) idén harmadik alkalommal ítélte oda az Év Vállalkozása díjat, melynek témája az innováció volt.

A díjért azok a vállalkozások indulhattak a Kamara által a BNP Paribas Magyarország védnökségével meghirdetett pályázaton, amelyek a maguk területén úttörő, példa értékű, valódi innovációt jelentő fejlesztést, szervezési eljárást, megoldást valósítottak meg, mégpedig kimutatható eredményességgel.   

Idén az Antalis Hungary Kft. nyerte el a maga nemében egyedülálló díjat, mely a pályázat témájának, az innovációnak megfelelően, különleges körülmények között születetett, a Kamara és a Magyar Képzőművészeti Egyetem közös pályázatán első díjat nyert fiatal művész egyedi alkotása volt.

A pályázat győztesét az évente újjáalakuló, független szakmai zsűri választja ki, mely a Kamara neves tagvállalatainak képviselőiből és meghívott szakértőkből áll.

A díjat Dr. Molnár Károly tudománypolitika-kutatásfejlesztésért felelős tárca nélküli miniszter kezéből vehette át Pusztai József, az Antalis Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, a Kamara 2008. november 8-i gálaestjén a francia-magyar üzleti közösség, a magyar és a Magyarországon jelenlévő francia nagyvállalatok vezetőinek, valamint a gazdasági és politikai élet neves személyiségeinek jelenlétében.

Az Antalis pályázatának témája a 2006-os menedzsmentváltást követően a 2007. évben bevezetésre került új vállalatirányítási rendszer volt, melynek újdonságát az ebben a vállalati körben szokatlan szervezési eljárások kidolgozása és alkalmazása jelentette, s amelynek sikerességét a vállalat 2008. évi eredményei bizonyítják. 

Az Antalis Hungary Kft. ezúton is szeretné megköszönni Partnereinek az együttműködést, hiszen ez a rangos elismerés az iparág érdeme is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.