BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A kommunikációban nincsenek határok

Vámok, behozatali kvóták, akár több napos veszteglés a határátkelőknél: az Európai Unión belül ezek ma már csak rossz emlékek. A nemzetközi kereskedelem egyre könnyebbé és gördülékenyebbé válik, a Pannon új díjcsomagjaival pedig a telefonszámla miatt sem kell aggódniuk a kis- és középvállalkozásoknak.

Egyre több magyar kis- és középvállalkozás fedezi fel a nemzetközi kereskedelem előnyeit: a néhány tucat alkalmazottal működő cégek a magyar export egyharmadát adják. Ez a szektor azonban nem teheti meg, hogy a tulajdonosok elrepüljenek néhány napra tárgyalni. A kapcsolattartás fő eszköze az e-mail mellett a telefon. Minden költségcsökkentő megoldás nagyban hozzájárulhat a kis- és középvállalatok eredményességének növeléséhez, melyre a jelen gazdasági helyzetben különösen nagy szükség van.

Ebben az esetben jelenthet megoldást a Pannon PartnerOrszág szolgáltatása, illetve a januárban bevezetett UniósOrszág szolgáltatása, melyekkel jelentős megtakarítás érthető el nemzetközi telefonhívásoknál.
„A tokaji bor Magyarország egyik legfontosabb védjegye – mondta el Szepsy István, az egyik legrégebbi tokaji pincészet vezetője. Boraink iránt külföldön is nagyon nagy a kereslet, ezért egyáltalán nem mindegy, mennyit fordítunk telekommunikációra.”

Az UniósOrszág szolgáltatással havi bruttó 990 forintért egy kiválasztott európai uniós ország összes vezetékes telefonszáma időponttól függetlenül 50 százalékos kedvezménnyel hívható, jelentősen csökkentve a telefonszámlát. Romániába irányuló hívások esetén például a havidíj mindössze 16 percnyi hívás után megtérül.

A Pannon PartnerOrszág szolgáltatása azoknak jelenthet vonzó megoldást, akik sokat telefonálnak Európai Unión kívüli országokba, legyen szó akár a szomszédos Horvátországról, vagy egy kisvállalkozás amerikai partnereiről. A szolgáltatás bruttó 600 forintos havidíjért cserébe egy választott országba irányuló hívás árából időponttól függetlenül 20 százalék kedvezményt biztosít. Egy Szerbiával kereskedő vállalkozó számára például a PartnerOrszág szolgáltatás havidíja már 21 percnyi beszélgetés után megtérül.

Bővebb információ: pannon.hu/uzleti

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.