BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyomja le kötelezője árát Cascójával!

Akik most 2009-re az Allianznál kötik meg kötelező biztosításukat, biztos 30% extra kedvezményt érhetnek el, ha teljes körű cascójukat is itt kötik meg. (*)

Szerencsére nincsen nehéz dolga az Allianz ügyfeleinek, ugyanis számos jó ajánlat közül választhatnak. A biztosítás egyszerűen és gyorsan megköthető , és kár esetén az Allianztól már megszokott gyors és teljes körű kiszolgálásra számíthatnak.

Ez a casco-termék megfelel az autós társadalom mai igényeinek, hiszen rugalmasabb, egyszerűbb, többféle kedvezményt és új bónuszrendszert tartalmaz. Ez utóbbi esetben a kötéskor igazolt casco bónusz átvezetése helyett választható az Allianznál lévő kötelező bónusz beszámítása is. Így a maximális kedvezmény gyorsabban elérhető.

A casco további előnye, hogy többféle kedvezménnyel csökkenthető a biztosítás díja, mint például lakásbiztosítási partnerkedvezmény vagy a mozgáskorlátozottak kedvezménye.

Az előzőeken túl az Allianz külön díj fizetése nélkül biztosítja - bizonyos értékhatárig – az autó széria- és extra tartozékait is, továbbá a kötelező tartozékokat is. Ezek közé tartozik például a biztonsági gyermekülés, sőt még a hifi berendezés is, valamint az igazoltan beépített lopásgátló berendezés is.

Biztosításkötés online…

Amennyiben autóvásárlás előtt áll, érdemes kikalkulálnia, hogy várhatóan milyen biztosítási költségekre számíthat a jövőben. Ezt az Allianz esetében a AllianzDirect.hu weboldalon teheti meg, ahol akár azonnal meg is kötheti biztosítását.

Az Allianz Direct úgy alakította ki az online biztosításkötés folyamatát, hogy az, az internetezők számára is könnyen átlátható és gyorsan intézhető legyen. Amennyiben mégis elakadna az egyes lépéseket illetően, vagy tanácsra van szüksége, telefonos ügyfélszolgálat (06-40-412-412) tud segíteni a biztosítás megkötésében.

Nyomja le kötelezője árát biztos 30%-kal!
AllianzDirect.hu

(*) Az ajánlattal kapcsolatos további részletek weboldalunkon található.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.