BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Virtualizáció: a KKV-k csak nyerhetnek vele

A gazdasági válsággal járó megszorítások a vállalatok IT rendszereit is érintik. A T-Systems Virtualoso szolgáltatásaival úgy csökkenthetik a költségeket, hogy közben a fejlesztésekről sem kell lemondaniuk.

Az iparági tendenciák azt mutatják, hogy a rugalmas, az üzleti igényekhez jobban igazodó és biztonságos szolgáltatás nyújtó infokommunikációs alkalmazások iránt megnövekszik az igény a kis – és középvállalkozások körében.

Egyúttal olyan megoldásokat keresnek, amelyek az IT kiadásaikat a jelenleginél tervezhetőbbé teszik. A Gartner piackutató előrejelzése szerint a szoftverek szolgáltatásként való igénybevétele (ASP) éves szinten közel 20 százalékkal emelkedik a következő esztendőkben. A hazai IT szektorban, hasonlóan a világtrendeknek, a szolgáltatók felkészülten várják a KKV-k megkereséseit.

Nagyságrendi különbségek fedezhetőek fel a vállalkozások önállóan üzemeltetett, illetve szervízelt IT rendszerei és az ASP hatékonysági mutatói közt, az utóbbi javára. A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai a hagyományos modellben működtetett IT rendszerekkel összevetve pénzügyi kiszámíthatóságot, gyorsabb kiszolgálást és biztonságosabb rendelkezésre állást szavatolnak a felhasználóknak.

A T-Systems Virtualoso szolgáltatásai Microsoft alkalmazásokat, a Cisco WebEx webes csoportmunka megoldását, virtuális szerverszolgáltatást, jogtiszta szoftvereket biztosítanak az ügyfeleknek, akik használat arányosan fizetnek az igénybe vett szolgáltatásokért. A folyamatosan változó előfizetői igényeket a T-Systems rugalmasan kezeli. Az ASP szolgáltatások hátterében álló alkalmazásokat a T-Systems rendszeresen frissíti, így azok állandó versenyelőnyt biztosítanak a felhasználóknak. Ugyanakkor a T-Systems az adattárolást és az adattovábbítást a mindenkori legkorszerűbb körülmények között végzi.

Az online felületen megrendelhető négy Virtualoso szolgáltatás elindításához a vállalkozásoknak nem kell hűségnyilatkozatokat tenniük és belépési díjjal sem kell számolniuk. A Virtualoso alkalmazások mindegyike egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, így kezelésükhöz alapvető informatikai jártasság is elegendő. A problémamentes üzemeltetésről pedig a T-Systems ügyfélszolgálata gondoskodik, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll.

A Virtualoso eMail segítségével a vállalkozások a Microsoft Exchange funkciók előnyeit élvezhetik és a céges kommunikációt tehetik hatékonnyá a profi levelezőrendszerrel, a naptár funkcióval és a címjegyzékkel, amelyeket a munkatársak egymás között is megoszthatják, számítógépen és mobiltelefonon egyaránt elérhetnek.

A Virtualoso Meeting révén telefonkonferencia és közös online munka valósítható meg. A felhasználók számítógépeiken keresztül virtuális tárgyalót hozhatnak létre, és egyidejűleg dolgozhatnak ugyanabban a dokumentumban, folyamatos telefonos kapcsolat mellett.

A Virtualoso WorkPlace egy közös dokumentumok tárolására és megosztására alkalmas online felületet biztosít az ügyfeleknek.


A Virtualoso Server igénylésével a vállalkozásoknak nem szükséges saját szervert magas költséggel és kockázattal fenntartaniuk. A távolról üzemeltethető, virtuális szerver ugyanis kiemelkedő biztonságot, az adatok korszerű tárolását és leállás mentes működést garantál. Ráadásul a szerver kapacitás folyamatosan bővíthető is.



A Virtualoso termékcsaládról bővebb információ a t-systems.hu oldalán érhető el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.