BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzleti coach képzés másképp

Üzleti coach képzést indít a KÜRT Akadémián Dr. Mérő László és csapata.
A kiemelkedő tudással és gyakorlati sikerekkel rendelkező oktató gárda célja, hogy az üzleti coach világ krémjét nevelje ki az Akadémia keretei között. De mitől is különleges ez a képzés?

A kérdés megválaszolása előtt érdemes tisztázni, mitől különleges maga az üzleti coach. Az üzleti coach abban különbözik alapvetően a coach egyéb fajtáitól (life coach, sportedző, társalkodónő, stb.), hogy nem  tanácsokat ad. Kliense nem egy tanácstalan ember, hanem egy sikeres döntéshozó vezető.
És, hogy egy sikeres vezetőnek miért van szüksége coachra? Mert még sikeresebb akar lenni.

A képzett üzleti coach elolvasta azt a néhány tucat könyvet, amiről a vezető is tudja, hogy el kellene olvasnia, de nincs rá érkezése, mert minden idejét a cég vezetésével tölti. Ráadásul ez a néhány tucat könyv évente változik: elavulnak, újak jönnek. Az üzleti coach az, aki folyamatosan követi ezt a változást. Az üzleti coach segítségével a vezető rátekinthet a saját döntési problémáira egy olyan ember szemével is, aki első sorban szakmai tájékozódással, újszerű megoldások kutatásával, problémák elemzésével és a világról való gondolkodással tölti az idejét, miközben a vállalat napi gondjai nem nyomasztják.
A vezető a döntéshozáshoz ért, a coach a problémák megértéséhez és a guruk gondolatainak ott és akkor kontextusba helyezéséhez. Nos, ezért értékes erőforrás a képzett üzleti coach. Dr. Mérő László és csapata a KÜRT Akadémián azt a tudást, szemléletmódot, eszköztárat adják át hallgatók kezébe, amelynek alkalmazásával az üzleti coaching mesterévé válhatnak. Más hasonló című képzésekkel ellentétben, - amelyeken inkább a coaching mikéntjével foglalkoznak -, Mérő csapata az üzleti folyamatok szakmai tartalmát tanítják. A képzés anyagát gyakorlati tapasztalataikra alapozzák és hiszik, hogy az üzleti coach nem tud megélni betanult, kész módszerekből, melyek adott esetben másnapra elavulnak. A sablon módszerek helyett szemléletmódot, gondolkodásmódot, attitűdöt tanítanak, mely folyamatosan friss tudással és aktuális modellekkel tölthető fel.
A csapat szellemiségére jellemző, hogy a szemeszterek befejezésével nem tekintik lezártnak a tanítványaikkal való kapcsolatot. A korábbi két évfolyamból egy összetartó és aktív alumni társaság alakult ki, akik rendszeres szakmai rendezvényeket, továbbképzéseket szerveznek maguknak. Ehhez a nyitott és pezsgő szakmai társasághoz csatlakozhatnak a KÜRT Akadémia végzett üzleti coach hallgatói is.

Dr. Mérő László csapata szeptemberben a harmadik üzleti coach évfolyamot indítja a KÜRT Akadémián. Ismerkedjen meg az üzleti coach képzés részleteivel és hallgasson ízelítő előadásokat az oktatóktól a KÜRT Akadémia soron következő nyíltnapján, július 17-én vagy augusztus 7-én. Jelentkezését várjuk az [email protected] a-mail címen.

további információ: kurt-akademia.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.