BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rekord veszteség ellen világelső szolgáltatás!

A válságban is lehet jó befektetést találni, akár 5-11 %-os hozammal. Csak megbízható partner kell hozzá...

A Star Finance unit-linked életbiztosítások befektetéskezelési tevékenységét végzi. Ebben segítik a Fund De La Salle kereskedői. A profi szakemberek éjjel-nappal figyelik, mi történik a pénzvilágban, és azonnal reagálnak, ha úgy látják: lépni kell! De nemcsak új befektetéseket kezelnek. Arra is vállalkoznak, hogy a félrecsúszott portfóliókat is egyenesbe hozzák.

Miért előnyös a befektetéssel kombinált életbiztosítás?

Ez az a forma, amely rendszeres megtakarításra ösztönöz. Emellett a hozzá társuló adókedvezmény sem elhanyagolható. Bárki igénybe veheti, aki csak úgy gondolja, hogy az öngondoskodás rövid és hosszú távon is meghozza a gyümölcsét.

Miért választják?

Aki nem hitelből akarja finanszírozni a jólétet, az a biztonságos befektetést keresi. Mind többen vannak, akik úgy értékelik: akár kisebb, akár nagyobb összeget tesznek félre, az a legfontosabb, hogy ne érjék meglepetések. Csak egyre kell figyelni: felkészült partnert válasszunk a portfólió kezeléséhez.

Mi tesz egy jó szakember?

Leveszi a felelősséget az ügyfelek válláról: folyamatosan elemzi a piaci folyamatokat, összehasonlítja a befektetési alapok egyes elemeit, majd javaslatokat tesz arra, mit, mikor és mibe érdemes áthelyezni. Az ügyfélnek arra sem kell gondolnia, hogy mindez mekkora papírmunkával jár, mert helyette ezt is elvégzi a Star Finance back office.

Egyedülálló szolgáltatás

Nemcsak Magyarországon, de a világban is nehéz olyan céget találni, amelyik ilyen komplex és biztonságos csomagot ad át az ügyfeleinek. Mindemellett nagyon fontos, hogy figyelemreméltó, igen komoly eredményeket is felmutat.

Csak egy aláírás

A többi a szolgáltató dolga, az ügyfél pedig csak a pozitív végeredményt veszi észre. Mindeközben a Start Finance-nál a nap 24 órájában a monitorok előtt ülnek a szakemberek. Reggelente pedig egyeztet a befektetési tanács, majd dönt: a piaci folyamatok függvényében mikor és mibe kell áthelyezni a befektetéseket, hogy azok hozzák a reális eredményeket.

Nem kell csodát várni! Csak gondolkodjunk reálisan

Senki sem beszél 30, 40 vagy 50 %-os extra profitról. Ugyan tavaly volt, aki ennek a dupláját is megígérte, és volt, aki elhitte. Meg is lett az eredménye: milliós bukások. A személyre szabott konstrukciókkal lassan, de biztosan ezeket a mínuszokat is vissza lehet hozni. Ha pedig valaki mostantól akarja a vagyonát gyarapítani, annak is érdemes profi szakemberekre bízni. Olyanokra, akik az ügyfél érdekeit nézik – hosszútávon.
További információk: starfinance.hu

Csak megbízható partner kell hozzá...(x)-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.