BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ünneplés party sátor alatt

A barátok és a család nem hiányozhatnak a születésnapi partin.

A barátok és a család nem hiányozhatnak a születésnapi partin. A nevetés és a jó hangulat a rendezvény nélkülözhetetlen része. Mindannyian szeretnénk tökéletes ünnepséget, ez természetes, hiszen évente csak egyszer ünnepelünk születésnapot.

Az első és legfontosabb lépés a rendezvény megtervezése. Ha fogalma sincs arról, hol szervezné meg a születésnapi partiját, akkor a kertje egy tökéletes helyszín lehet. Kerti pavilon sátor alatt megünnepelheti a szülinapját. A rendezvényen nem hiányozhatnak barátai és ismerősei, akikkel az idő nagy részét tölti a hétköznapokban. Gondoljon a családjára is, készítsen számukra egy privát helyet a bulin. Hogyan lehet összekapcsolni ezt a két embercsoportot? Összecsukható sátrak segítenek megoldani ezt a gondot. Hozzon létre két külön teret az ünnepléshez. Az egyik sátor táncra, bulira szolgálhat a második pedig kikapcsolódás és a szórakozás helyszíne lesz. Hívjon meg mindenkit, akit szeret. Finomságok és ízletes ételek és italok egy partin nem hiányozhatnak. A svédasztalos formában történő kiszolgálás a legpraktikusabb megoldás. Így Ön is élvezheti az estét.

Parti sátor berendezése

Megfelelő székeket és kerti asztalokat kell biztosítani. Az összecsukható bútorok ideálisak az ilyen eseményekre. Néhány perc alatt berendezheti a sátrát ezzel a praktikus bútorral. Kerti sátor szállítása és felállítása egyszerű. Használjon fehér asztalterítőket, virágokat, gyertyákat, hatalmas párnákat a fűben való üléshez. Készítsen programot és versenyeket a vendégek számára. Meglepheti vendégeit egy kis ajándékkal. Évek után is örömmel fognak visszaemlékezni a szülinapi bulijára.

Bármilyen is az időjárás, a party sátor alatt biztonságban lesz a ponyvák vízhatlanok.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.