BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kirabolták, megverték az aranylabdás Roberto Baggiót, miközben az olasz vereséget nézte

Saját otthonában rabolták ki Roberto Baggio aranylabdás futballistát, miközben a legendás sportoló a németországi Európa-bajnokság olasz–spanyol mérkőzését nézte.

Roberto Baggio, a legendás olasz labdarúgó a családjával a meccset nézte, amikor ismeretlenek betörtek az otthonába, brutálisan megverték és kirabolták. A rendőrség közlése szerint a játékos Altavilla Vicentinában található villájába öt felfegyverzett, maszkos támadó rontott be – írta meg az Index.hr.

Celebrity Arrivals At Emporio Armani Fashion Show During The Milan Men's Fashion Week Fall/Winter 2023/2024
Roberto Baggio
Roberto Baggio 1993-ban érdemelte ki az Aranylabdát / Fotó: NurPhoto via AFP

Baggio ellenszegült a támadóknak, az összetűzésben meg is sérült. Azt követően, hogy a támadók ártalmatlanították a focistát, családjával egyetemben egy szekrénybe zárták. Ezt követően a villa többi részét kifosztották a fegyveresek: pénzt, ékszereket és órákat vittek el tőlük, majd távoztak. Egyelőre nem tudni, mekkora értékben. Baggio utóbb sikeresen kiszabadult, és értesítette a rendőrséget, amely jelenleg is nyomoz az ügyben. A játékost ezután kórházba szállították, ahol össze kellett varrni a fején lévő sebet. 

Nem ez az első eset, hogy neves olasz játékoshoz törtek be rablók: tavaly Gianluigi Donnarummát és feleségét előbb meztelenre vetkőztették és megkötözték, majd több mint 500 ezer euró készpénzzel, ékszerekkel és relikviákkal távoztak tőlük a támadók.

Katari vb: nincsenek biztonságban az Angliában futballozó sztárok

Raheem Sterling hiába vett több mint hétmillió forintért Rottweilert és alkalmazott 24 órás biztonsági szolgálatot, négy éven belül másodszor is betörtek a házába. A katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt angol válogatott játékosainak elegük van az őket ért támadásokból.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.