BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elutasítja a többség az MSZP kampányát - Falakba ütköző PR

Az emberek többsége nem találja igaznak az MSZP legújabb kampányában megfogalmazott állításokat, amelyek a kormány sikereit hivatottak alátámasztani - írja a Nézőpont Intézet szeptemberi felmérésére hivatkozva a Magyar Nemzet.

Mind a nyugdíjaknak az előírtnál gyorsabb növekedése, mind a bérek vásárlóértékének növekedése, mind a gazdasági növekedés tekintetében a válaszadók kevesebb mint 30 százaléka hisz csak a kampányban megfogalmazott állításoknak - idézi a Híradó a napilapot.

Elsősorban a 45-59 évesek korcsoportja és a felsőfokú végzettségűek helyezkednek a legelutasítóbb álláspontra. A bérek vásárlóértékének 2008-as növekedésében például ennek a korcsoportnak a 80 százaléka nem hisz.

A megkérdezettek 52 százaléka nem tartja helyénvalónak, hogy az MSZP a kormány eredményeit bemutató kampányba kezdett. Az MSZP-szavazók 78 százaléka szerint viszont helyénvaló a kampány.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.