BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Herényi: lemondanak költségtérítésük 18 százalékáról az MDF képviselői

Mind a 386 képviselő felelőssége az, amiben van most az ország – közölte Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában az Országyűlésben.

A szolidaritás jegyében az MDF is hajlandó lépéseket tenni - közölte. Eszerint a képviselők lemondanak költségtérítésük 18 százalékáról. Herényi a kormánytól a reformok folytatását kérte, s üdvözölte a Gazdasági Csúcsot.

Túl vagyunk számos határozott intézkedéseken a válság elhárítása érdekében - közölte Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese napirend előtti felszólalásában. A képviselő az ellenzéket rövid távú haszonszerzéssel és felelőtlenséggel illette. Szerinte ehelyett ma továbbra is a gazdasági válság veszélyeinek elhárításával kell foglalkozni, valamint a vállalkozások és befektetők segítésével.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.