BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán megkapta Gyurcsány levelét, de nem megy el a gazdasági csúcsra

Orbán Viktor megkapta a miniszterelnök levelét, amelyben Gyurcsány Ferenc a jövő csütörtökre tervezett gazdasági csúcsra invitálja, azonban továbbra sem kíván részt venni az értekezleten - mondta el a Független Hírügynökségnek Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.

A - véleményük szerint - kibővített gazdasági bizottsági ülésen a bizottság fideszes és KDNP-s delegáltjai fognak részt venni. Szijjártó Péter indoklása szerint a Fidesz a nemzeti csúcson már kifejtette álláspontját a válságkezeléssel kapcsolatban, az európai utat javasolják: adócsökkentést és a gazdasági növekedést beindító lépéseket - számol be a Hírszerző a Független Hírügynökség alapján.

A kormány azonban más utat választott az IMF-hitellel brutális megszorítások és az ország eladósítása képében - szögezte le a szóvivő. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz eddig sem volt és ezután sem lesz partner ezekben a lépésekben.

Gyurcsány Ferenc leveléről itt olvashat

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.