BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány picit népszerűbb lett - Kókát továbbra sem kedvelik

A 2008-as esztendőt egyik politikus sem könyvelheti el sikeresként, hiszen szinte mindenkinek kopott valamennyit a reputációja; a legnagyobb veszteséget - 9, 8, illetve 6 pontot - a Szonda Ipsos szerint Dávid Ibolya, Fodor Gábor és Sólyom László volt kénytelen elszenvedni - írja a szerdai Népszabadság.

A népszavazás idején kedveltebbé vált Orbán Viktor, 49-re nőtt a népszerűségi indexe - idézi a Hírextra a távirati irodát. Ezt az értéket ugyan nem tudta megőrizni, de 45 ponttal novemberben mégis egyfajta csúcsra ért, vezette a népszerűségi listát. Most egy ponttal kevesebbel negyedik - írja a lap az intézet december közepén végzett felmérését ismertetve.

Javított viszont Gyurcsány Ferenc: átlagpontszáma szeptemberig 27 pont volt, az év végén viszont 30-31-re emelkedett. Ha statisztikai értelemben ez nem is jelentős, annyit mindenesetre ért, hogy elmozdította őt a rangsor legalsó pozícióiból. A Népszabadság megjegyzi: a rangsor végén leváltásáig Horváth Ágnes állt, azóta Kóka Jánosé ez a helyezés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.