BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Világunk a víz alatt - Díjnyertes fotók, galéria!

A Wetpixel és a DivePhotoGuide International idén is meghirdette Világunk a víz alatt című fotó és videó pályázatát. Az ötvenezer dollár összdíjazású pályázatra huszonkét ország fotósai küldték el különleges víz alatti felvételeiket.

A huszonkét országból érkező pályázók a chicagói nemzetközi filmfesztiválon mutatták be a győztes alkotásokat a víz alatti természet témájában – írja a New Scientist.

A versenyzők nyolc fotó és két videó kategóriában mérték össze a tudásukat a Wetpixel és a DivePhotoGuide szervezésében megrendezett pályázaton.

Az 50 ezer dollár összdíjazású versenyen idén először újonc kategóriában is hirdettek győztest.

A fotósok Pápua Új Guineától Vietnámon át a Nagy Kajmán-szigetig járták be a legegzotikusabb helyszíneket. A legjobb videókat a divefilm.com sugározza majd világszerte, a cég iTunes-kapcsolatának köszönhetően a HD minőségű közvetítések az Apple készülékein is foghatóak.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.