BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Még a Lehet Más a Politika is illegálisan ragaszt! Ellepik a várost a Jobbikkal együtt

A parlamenti pártok tartják magukat ígéretükhöz: nem ragasztanak ki vadplakátokat. Az európai parlamenti választások új indulói azonban még nem sajátították el a kampányplakátolás kultúráját

Az illegális plakátolás befejezésére kérte a Jobbikot és a Lehet Más a Politikát (LMP) a fővárosi Városarculati Tanácsnoki Iroda - jelentette be Bojár Iván András tanácsnok - írja a Népszabadság.

A Lehet Más a Politika párt falragaszai „már ellepik a Belvárost, nem kímélve az Andrássy út míves kandelábereit sem", ahonnan csak a festéssel együtt lehet eltávolítani őket. Illegálisan helyezte el plakátjait a Jobbik is. A párt a XIV. kerületben, az Ajtósi Dürer sor nemrégiben felújított kandelábereit és a Hungária körút. lámpaoszlopait ragasztotta tele - áll a tanácsnok közleményében.

 Bojár levélben is arra kérte a pártok kampányfőnökeit, hogy a jövőben tartózkodjanak a rongálástól és az illegális plakátozástól. Erre a Jobbik ígéretet tett, de az illegális ragasztások folytatódtak. Az LMP-től semmilyen válasz nem érkezett.

A főváros vállalta, hogy a kampányidőszakban alkalmi hirdetőtáblákat helyez ki a forgalmas közlekedési csomópontokban, amelyeket a pártok szabadon igénybe vehetnek. Az öt parlamenti párt fővárosi képviselőcsoportja közös nyilatkozatban rögzítette is, hogy nem ragaszt ki illegálisan plakátot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.