BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Olcsón nézné a magyar-norvégot? Most rohanjon

Két nap kellett ahhoz, hogy szinte az összes jegyet elvigyék a legolcsóbbak közül a magyar-norvég Eb-pótselejtezőre. Vasárnap délután, néhány órával azután, hogy kisorsolták a párosítást, indult meg az online jegyárusítás, mostanra pedig az Üllői út felőli kapu mögötti szektorokba már nem is lehet jegyet kapni. A tábor ebben a két szektorban foglal helyet, a ferencvárosi stadion eddigi válogatott meccsein ez volt az a kis helye a pályának, ahonnan nem csendben nézték a meccseket. A szemközti kapu mögötti szektorba, az Albert Flórián úti kapu mögötti D3-D4 szektorokba szintén a legolcsóbb, 3500 forintos jegyekkel lehet bejutni - délután 4 órakor összesen 77 jegy volt még szabadon ide.

A szögletzászlók környékére már több a szabad hely, ma délután 4-ig még közel 1300 jegyet nem adtak el ezekbe - ide 4500 forintért lehet bejutni. Az oldallelátók drágább jegyeit már kevésbé veszik: 8000 forintért még több, mint hatszázan, 11 ezerért pedig több, mint 1500-an vehetnek még jegyet. Aki mindenképp VIP-páholyból szeretné nézni a pótselejtezőt, annak sem kell elszomorodnia, még háromszáznál több jegy vár gazdára, egyenként 25 ezer forintért.

A szövetség háromezer jegyet elkülönített azoknak, akik szurkolói kártya nélkül vennének jegyet. Nem mintha nekik egyszerű dolguk volna: az Üllői út mellett csupán a TEX budapesti jegyirodáiban, valamint a szombathelyi, a békéscsabai, a miskolci és a zalaegerszegi stadion pénztárában lehet jegyet venni.

Az MLSZ mindenképp jól jár a pótselejtezővel, nem csak a jegyárbevétel miatt: az UEFA 12 millió eurós támogatást ad azoknak a szövetségeknek, amelyeknek a válogatottja kijut az Eb-re. Nem lennének szűkmarkúak a magyar foci irányítói sem: a Blikk mai információja szerint egymilliárd forintot osztanak ki a játékosok közt, ha sikerülne borítani a papírformát és kijutni az Eb-re.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.