BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Egyelőre csak találgatnak, hogy mi történhetett Dunaújvárosban – videón az ismeretlen jelenség

A beszámolók szerint rendkívül erős hanghatás hasított bele az este nyugalmába kedden Dunaújvárosban, melyet eddig megmagyarázhatatlan fényjelenség követett. A helyi hírportál úgy tudja, nem robbanás történt. A jelenségről felvétel is készült.

A beszámolók szerint rendkívül erős hanghatás hasított bele az este nyugalmába kedden Dunaújvárosban, melyet eddig megmagyarázhatatlan fényjelenség követett. A helyi hírportál, a Duol nem hivatalos információi szerint a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot nem riasztották, ami valószínűleg kizárja a robbanás lehetőségét. 

Dunaújváros, hanghatás, fényjelenség
Dunaújváros: eddig ismeretlen hang- és fényjelenségről számoltak be a helyiek kedden / Fotó: P. Mester Anikó

A Duol azt írja, hogy több városi Facebook-csoportban is a keddi esemény a legfőbb téma. 

Volt olyan, aki arról számolt be, hogy az ablak is beleremegett a hanghatásba, többen hanggránátra, elektromos kisülésre, szilveszterről megmaradt tűzijátékra tippeltek. 

Érzékelték a jelenséget városszerte, ami visszhangzott is, és még egy videó is készült róla.

A Dunaújvárosi Hírportál mindenesetre úgy véli, az egyik lehetséges verzió az, hogy az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár kiképzési repüléseket végzett, és ennek tulajdoníthatók a nagyobb zaj- és hanghatások. A felhívás szerint még csütörtökön is gyakorlatozni fognak, így ismét előfordulhat, hogy megint észlelik Dunaújváros térségében ezeket a jelenségeket.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.