BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Három héttel a határidő után sincs kész a budapesti olimpiai logója

Nem találtak megfelelő pályamunkát, még mindig nincs kész a budapesti olimpiai pályázat logója, amit február 17-ig, a pályázattal együtt kellett volna leadni.

A várakozásnál is több pályamunka érkezett a 2024-es olimpiára beadott budapesti pályázat logójára, de "a mezőnyben nem volt a megbízó szempontrendszerének tökéletesen megfelelő munka". Erről tájékoztatta a pályázókat a 444.hu szerint a Design Terminal.

A pályázat határidejét még meg is hosszabították január 29-éig, miközben magát a pályázatot már február 17-én be kellett adni a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak. Végül logó nélkül ment el Budapest pályázata, a három konkurens város időben elkészített a sajátját.

A logó hiányáról aztán hivatalosan azt kommunikálták, hogy direkt nem adták be a pályázathoz, hogy annál nagyobb híre legyen, amikor bemutatják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.