BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megvan a negyedik magyar arany! Hosszú Katinka újra olimpiai bajnok!

Nem lehet megállítani Hosszú Katinkát, a 200 vegyesen megszerezte saját harmadik, a magyar csapat negyedik riói aranyérmét.

Megvan Magyarország negyedik olimpiai aranyérme Rióban! Hosszú Katinka megállíthatatlan, megnyerte a 200 vegyes döntőjét is. Már az előfutamot is megnyerte, ráadásul olimpiai rekorddal, és ugyan a középdöntőben nem nyert, a döntőben ismét az első lett, újabb olimpiai csúccsal, végig vezetve, a végén három tizedmásodperc előnnyel. Női 200 vegyesen magyar úszó még sosem nyert olimpiát.

A 27 éves Hosszú ezzel háromszoros olimpiai bajnok, 400 vegyesen és 100 háton sem talált legyőzőre. Most lesz egy pihenőnapja, csütörtökön pedig jön az utolsó versenyszáma, a 200 hát.

Magyarországnak ezzel 4 aranyérme, 1 ezüstje és 1 bronza van Rióban, ezzel már harmadik a magyar csapat az éremtáblázaton. Sőt, ha csak Hosszú volna kint az olimpián magyarként, akkor egyedül is a nyolcadik helyre vinné az országot az éremtáblán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.