BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új tulajdonosa van a Lifestyle Hotel Mátrának

A BDPST Group Zrt. megállapodott a Lifestyle Hotel Mátra értékesítéséről. A Kékes lábánál található szálloda 2023. augusztus elseje óta a Peter’s Consulting Kft. tulajdonát képezi. A vállalat a hotel üzemeltetését is átvette.

A Peter’s Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság veszi át 2023. augusztus 1-jétől a Lifestyle Hotel Mátra tulajdonjogát és üzemeltetését. A mátrai szálloda szolgáltatási színvonalát 2021-től közel két éven át erősítette a BDPST Group szállodaüzemeltetési divíziója. Ezalatt a cégcsoport üzemeltetőként és tulajdonosként egyaránt nagy hangsúlyt fektetett a hotel és a régió turisztikai potenciáljának növelésére.

Lifestyle Hotel Mátra
 

A Kékes lábánál található, 114 szobás komplexumot 2021-ben akvirálta a BDPST Group. 

A célkitűzés az volt, hogy a szellemi és fizikai feltöltődést és hegyvidéki környezetet kereső vendégek számára olyan szálláshelyet biztosítson, amely a kitűnő lokációnak és a gazdag szolgáltatási palettának köszönhetően az év 365 napján tud jó kihasználtsággal működni. A Lifestyle Hotel Mátra a jövőben is a már megszokott minőségű ellátással és csapattal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Leépült és csillagait is elvesztette a szolnoki Tisza Szálló

A kínai tulajdonban lévő szálloda ma már csak Hotel Tiszaként van bejegyezve, gyógyfürdője pedig régóta nem üzemel.

A 4 csillagos wellnesshotel értékesítése illeszkedik a BDPST Group hosszú távú stratégiájába, amely alapot teremt az új ernyőmárka, a BOTANIQ Collection bevezetéséhez. A prémiummárka lehetővé teszi az alá tartozó egységek összehangolt szolgáltatási színvonalának felállítását

– mondta a BDPST Hotel Management Zrt. vezetője, Somlyai Zoltán. Hozzátette, hogy a szállodaportfólióban végzett átalakításoknak köszönhetően egy új, egységes értékajánlat, valamint egy ehhez illeszkedő minőségű követelményrendszer kialakítása valósul meg a cégnél.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.