BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Forint: mi lesz vele?

A hazai fizetőeszköz az euróhoz, és a svájci frankhoz képest is erősödött fél 11-ig, a tegnapi piaczáráskor regisztrált szintekről, azonban a dollárral szemben gyengült.

Az euró egységéért 243,56 forintot adtak, ez csaknem 50 fillérrel kevesebb, mint tegnap a piacok zárásakor. Azonban a kora reggeli órákban a kurzus 244,6 egységes váltási szintnél is járt.

A svájci frankhoz képest majdnem egy forintot javított a hazai deviza, fél 11-kor 154,3 egységnél járt a kurzus. Azonban a dollárért többet kell fizetni: a reggeli kereskedésben 170 forint felett is járt az árfolyam, jelenleg 169,6 egységnél áll. Az amerikai mentőcsomag elvetése az euróval szemben is a dollárnak kedvezett, a zöldhasút 1,437 egységen váltják az euróhoz képest a bankközi devizapiacon, pedig tegnap még 1,44 felett járt a kurzus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.