BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BÁV, Belvedere: karácsonyi csillogás

A gyűjtők és a befektetők mellett a karácsonyi ajándékokat vásárlók számára is izgalmasak lehetnek a Belvedere Szalonnak, valamint a BÁV-nak a következő hetekben sorra kerülő ezüst- és ékszerárverései. A Szent István téren e hét pénteken kerül kalapács alá több mint kétszáz tételnyi ezüsttárgy. Néhány ezer forintos szelencéktől és evőeszközöktől a százezer forint körüli árról induló gyertyatartókig, tálcákig terjed a kínálat. Az ékszerek után szombaton festmény- és grafikai kamaraárverést tart Forró Tamás, itt 133, zömmel a huszadik század második felében készült kép indul, 100 ezer forint alatti árakról. Ugyanekkor nyílik meg a Belvedere pszeudo-Csontváry-képeket bemutató tárlata is: az itt kiállított művekre interneten keresztül lehet majd licitálni.

A BÁV jövő kedden és szerdán rendez ékszer- és ezüstárverést. Az első napon 283 különböző árkategóriájú ékszer és óra közül válogathatunk. Félmillió forint körüli induló árakon nagyon szép 19. századi, illetve art deco és szecessziós melltűk, függők közül válogathatunk, a befektetőknek pedig többmilliós tételeket is kínál a cég: a legmagasabb árról (2,7 millió) a 270. számú karkötő indul. A december 17-i ezüstaukció kínálatában sokkal több drága tételt találunk, mint a Belvedere-nél. A 171. számú bécsi historizáló kandeláberpár például 800, az 56. számú teásszerviz 900 ezer forintról várja a liciteket. TG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.