BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Grafikák és katalógusok az Arte aukcióján

Virág Judit téli festményaukciójának előkészületei miatt nem a szokott Falk Miksa utcai helyszínen, hanem a Magyar Építőművészek Szövetsége Ötpacsirta utcai székházában rendezi következő grafikai árverését az Arte Galéria. A péntek kora délután sorra kerülő aukció anyagát előzetesen a galéria főhadiszállásán, a Ferenczy utcában lehet megtekinteni.

Marsó Diana ezúttal 156 tételt visz kalapács alá, zömmel pár tízezer forintos egyedi és sokszorosított grafikákat. Elvétve magasabb kikiáltási árú tételekkel is találkozhatunk: ilyen Czóbel Béla Fa című szénrajza (32. tétel, 100 ezer forint) és Klie Zoltán Nyár című temperaképe (83. tétel, 95 ezer).

A grafikák mellett különösen izgalmas az a kiállítási katalógusanyag, amelyet hat tételre szétosztva kínál a galéria. Az egyenként 35-55 darabot tartalmazó csomagok többsége mindössze négyezer forintról indul, de a legdrágább – a második világháború előtti katalógusokat tartalmazó – paksaméta kikiáltási ára is csupán 8 ezer forint. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.