BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Biztosítva van a megcélzott megtakarítás

Rugalmas. Az ING a rendszeres díjfizetésű, garantált unit-linked termékét kifejezetten azzal a céllal fejlesztette ki elsőként Európában, hogy azt az igényt is kielégíthesse, hogy a befektetési lehetőségek mellett teljes körű garanciát nyújtson úgy, hogy a megcélzott megtakarítási összeg biztosan rendelkezésre álljon a tartam végén – fogalmaztak az ING-ben. Nem véletlen, hogy Magyarországon az ING garantált unit-linked életbiztosításai képezik az egyetlen olyan termék(csoportot), amelyre definíció szerint nem kell publikálni a biztosítók által megadandó TKM-értéket (teljes költségmutató), hiszen garancia van a teljes, bruttó befizetett díjra. A megbeszéléseken a bankok egyértelművé tették, hogy az ING garantált unit-linked biztosításait június 11-e után is elfogadják a lakáshitelek mellé.

Az ING Kairosz rendszeres díjas, garantált unit-linked biztosítása egyszerre képes megvalósítani azt, hogy az ügyfél a rendszeres befizetéseit különböző alapok között szétosztva befektesse, miközben ezzel sohasem kockáztatja a szerződés lejáratára általa megcélzott öszszeget, hiszen intézményi tőkegarancia van rá. Azaz akkor is megkapja azt az összeget, ha például éppen a tartam vége felé esetleg egy újabb gazdasági válság következne be, és a számla értéke egyébként ennél jóval alacsonyabban állna.

Ezen tulajdonság egyértelműen alkalmassá teszi a terméket arra, hogy hitelekkel is kombinálható legyen, hiszen így mind az ügyfél, mind a bank biztos lehet abban, hogy akármi is történik a tőzsdéken, a visszafizetendő tőke rendelkezésre áll a tartam végén. A termék természetesen rendelkezik emellett mindazon tulajdonsággal és lehetőséggel, amit ma egy rugalmas unit-linked biztosítástól elvárnak az ügyfelek – tették hozzá az ING-ben. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.