BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új elnök-vezérigazgató az MKB biztosítóinál

Salamon Károly tölti be július 1-jétől az MKB Életbiztosító, és az MKB Általános Biztosító elnök-vezérigazgatói posztját, elődje Raveczky Zsolt ezzel az időponttal az Erste Biztosítóhoz távozik - jelentette be hétfőn Balogh Imre, az MKB Bank vezérigazgató-helyettese.

Salamon Károly - aki az Allianz Hungária Biztosító elnök-vezérigazgatója volt 2006 és 2008 között - a tartós növekedést helyezte előtérbe bemutatkozásakor, a két biztosító tavalyi 3 milliárd forintos díjbevételét közel háromszorozni akarja az idei terv.

A két tulajdonos, a Versicherungskammer Bayern Group és az MKB Bank összesen 26 millió eurót költ a két biztosító tőkésítésére, ebből 8-10 millió euró van hátra, amit a jövő év végéig terveznek felhasználni - mondta kérdésre válaszolva Balogh Imre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.