BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lejjebb szökdelt a svájci frank

A svájci frank ára némileg csökkent délelőtthöz képest, a forint teljesítménye erősen hullámzik az alpesi devizával szemben.

Reggel még 218 forint fölött mozgott egy svájci frank ára, mostanra viszont ismét a 217-es szinteken áll a frank. A délelőtt folyamán hektikusan mozgott az árfolyam, de nem tudott kitörni a 217-219 közötti sávból. A nemzetközi piacok kedélyét most némileg javíthatja, hogy a spanyol államkincstár sikeres államkötvény aukciót hajtott végre, annak ellenére, hogy a Moody’s tegnap negatív megfigyelési listára tette a spanyol államadósságot.

Az euró ára jelenleg 286,75 forint, a hazai deviza tehát a közös európai fizetőeszközzel szemben is erősödött, a dollár ára pedig 232,64 forintra mérséklődött.

A BÉT jelenleg 0,53 százalékos pluszban, 21 161 ponton áll, a blue chipek közül az OTP és a Mol emelkedik. A bankpapír ára 4 865 forint, ez 2,09 százalékos emelkedés, az olajtársaság részvénye pedig 19 480 forintot ér, 0,41 százalékos emelkedést követően. A Richter 0,36 százalékot veszített értékéből és most 41 350 forintért kereskednek vele, a Magyar Telekom 0,46 százalékos mínuszban, 640 forinton áll.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.