BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erősödött a Bux, szárnyalt a Mol

Nap végére ugyan alább hagyott a lendület, de így is pluszban zárt a BUX, a vezető részvények közül azonban csak a MOL és az OTP tudott erősödni.

A Budapesti Értéktőzsde átlag alatti 13,0 milliárd forintos forgalommal zárt. A tőzsde vezető indexe a BUX nap közben ugyan igen lendületesen erősödött, zárásra azonban szerényebb 0,18 százalékos pluszt ért el, 22 314,83 ponton.

A vezető részvények közül a MOL szárnyal a kereskedés folyamán, 3 milliárd forint feletti forgalom 1,97 százalékos növekedést ért el, részvényeit 20 700 forintért adták a nap végén. A Mol nyomában az OTP 1,68 százalékos emelkedéssel 5 120 forinton zárt. +

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A vezető részvények közt a MTelekom nap végére szépített 1,34 százalékos mínuszban zárta a napot, 661 forintos árfolyamon, a Richter mélyrepülése nyomán részvényei 43 795 forintig, 2,66 százalékkal gyengültek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.