BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szárnyalt a MOL, zuhant az OTP

A Budapesti Értéktőzsdén 13 milliárdos forgalom mellett a vezető index mínuszban zárta a napot, a vezető részvények közül pedig csak a MOL tudott erősödni.

A hét első kereskedési napján a BUX nem produkált jelentős mozgást, a nap folyamán a nyitó értéke körüli sávban mozgott, többször pluszba is kerüld majd 0,17 százalékos mínuszban zárta a napot, 21 917,47 ponton.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A vezető részvények többsége veszített nyitóértékéből csak a MOL tudott erősödni. Erős 1,47 százalékos növekedést követően 20 600 forintos szinten zárta a napot a MOL. A Richter 1,7 milliárdos napi forgalom mellett stagnált, részvényeiért a nap végén is 42 850 forintot kértek. Az OTP a nap veszteseként 1,72 százalékos mínuszban zárt, 4 904 forintos jegyzési áron. Az MTelekom részvényei is kevesebb értek a nyitáshoz képest 1,04 százalékkal, így 660 forinton zárta a napot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.