BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Androidos készülékkel jelenhet meg a Nokia

Elképzelhető, hogy a Nokia hamarosan egy androidos készülékkel jelenik meg a piacon, bár konkrét részletek egyelőre nincsenek.

- A Bayer megkapta az engedélyt, hogy megépítse az új TDI (poliuretán habok alapanyagát gyártó) üzemét. A kapacitás évi 300 kilotonna lehet, az üzemben előállított anyagokat szivacsok, ágymatracok és autóülések alapanyagaként használják.

- A BNP Paribas 30 millió dollár értékben bocsát ki zéró kupon kötvényt, a futamidő 30 év.

- A Daimler szintén kötvénykibocsátásra készül, méghozzá 3 milliárd dollár értékben, amit 3 részletben tervez megvalósítani. 750 millió dollárért 2 éves, 1,25 milliárd dollárért 3 éves és 1 milliárd dollárért 5 éves kötvényeket szeretne eladni.

- A Deutsche Bank 2023-ban lejáró kötvényeket bocsát ki, 1,75 milliárd euró értékben, 2,375%-os kamattal.

- A legfrissebb hírek szerint az E.ON svédországi Oskarsham-2 reaktora január 13-án kezdheti meg működését.

- Az Deutsche Bank eladásra vágta le az E.ON-ra vonatkozó ajánlását.

- Elképzelhető, hogy a Nokia hamarosan egy androidos készülékkel jelenik meg a piacon, bár konkrét részletek egyelőre nincsenek. Stephen Elop Nokia vezért kérdezte meg ezzel kapcsolatban az El Pais spanyol újság, hogy a korábban felröppent pletykáknak végére járjon. Bár a vezérigazgató nem erősítette meg a pletykát, de nem is cáfolta, azt mondta, hogy a Windows Phone most a cég ütőkártyája, de gondolkodnak azon, hogy a jövőben mi legyen a következő lepés, ami akár egy androidos telefon is lehet.

- A Szövetségi Kartellhivatal vizsgálatot indított a Thyssenkrupp és egy másik cég ellen, azzal a váddal, hogy összehangolták a vasúti sínek árait. A Thyssenkrupp 30 millió euró céltartalékot képzett az esetleges büntetésre, amit a cég szóvivője erősített meg.

- A JPMorgan a korábbi 2,9 euróról 3,31 euróra emelte meg az Unicredit célárfolyamát. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.