BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a megkezdett lakásépítések és az újonnan kiadott építési engedélyek májusi statisztikáit közlik. A várakozások szerint a kiadott engedélyek száma 15 ezerrel 1 millió 145 ezerre nőhetett.

Az uniós tagállamok gazdasági és pénzügyminiszterei alkotta Ecofin Tanács ülésezik Luxemburgban reggel 10 órakor, ahol többek között az adóelkerülés elleni uniós irányelvre szóló javaslatot vitatják meg.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke délután Münchenben mond beszédet a Signs­Award16 rendezvényén a díjnyertes dr. Theo Waigel, Bajorország pénzügyminisztere tiszteletére.

Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója panelbeszélgetésen vesz részt Bécsben az osztrák pénzügyminiszterrel, Hans Jörg Schellinggel. Az esemény délelőtt 11 órakor kezdődik.

Pénteken az opciók kifutásának a napja lesz az amerikai tőzsdéken, ami rendszerint minden hónap harmadik péntekére esik. Az alaptermékek (részvény, nyersanyag, deviza) volatilitása ilyenkor megugrik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.