BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Facebook ma tartja éves rendes közgyűlését, amelynek fő napirendi pontja, hogy a részvényesek dönthetnek egy új részvényosztály bevezetéséről, amellyel Mark Zuckerberg bebetonozhatná hatalmát.

Neel Kashkari, a minneapolisi Fed elnöke egy a Peterson Intézettel közösen szervezett konferencián mond beszédet Washingtonban, ahol a too-big-to-fail bankok okozta problémákról értekeznek.

Haruhiko Kuroda, a Bank of Japan elnöke a tokiói Keió Egyetemen tart előadást, ahol a monetáris politikai folyamatokról, ezen belül például a negatív kamatok tapasztalatairól is beszélhet.

Németországban a termelői árak májusi alakulásáról számolnak be. Áprilisban az éves árcsökkenés üteme 3,1 százalékra rúgott, ez most a várakozások szerint 0,2 százalékponttal, –2,9 százalékra javulhat.

Görögországban és Romániában az ortodox pünkösd miatt munkaszüneti napot tartanak, így a kötvény- és részvénypiacok is zárva tartanak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.