BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az Alcoa az amerikai tőzsdék zárása után. Az elemzői konszenzus szerint 5,19 milliárd dolláros bevétellel és 9 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta az időszakot.

Az euróövezeti országok pénzügyminisztereit tömörítő Eurogroup ülésezik Brüsszelben, ahol minden bizonnyal a Brexittel kapcsolatos kérdések is előkerülnek. Az esemény délután 3 órakor kezdődik.

Loretta Mester, a clevelandi Federal Reserve elnöke Ausztráliában vesz részt egy banki konferencián, ahol a pénzügyi stabilitás és a monetáris politika közötti kapcsolatról beszél a hajnali órákban.

Esther L. George, a kansasi Federal Reserve elnöke, a nyílt piaci bizottság egyik jelenlegi szavazótagja az Egyesült Államok gazdaságáról beszél egy amerikai munkaügyi konferencián délután 3 órakor.

Az Egyesült Államokban a Fed munkaerő-piaci indexének júniusi változását közlik. A mutató a munkaerőpiac állapotát hivatott tükrözni. Legutóbb 4,8 pontos csökkenésről számoltak be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.