BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kínában a júniusi külkereskedelmi egyenleget közlik. A várakozások szerint a májusi közel 50 milliárd dolláros többlet 44,6 milliárd dollárra apadhatott, az import 4,2 százalékkal csökkenhetett.

Megjelenik a Fed 12 tagbankja által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Bézs könyv idei első kiadása. A kiadvány anekdotikus információk alapján mutatja be az amerikai gazdaság helyzetét.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 2,2 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 524,4 millió hordóra apadt a tartalékok szintje.

A májusi ipari termelés második becslését közli a Központi Statisztikai Hivatal. Az előzetes (nyers) becslés 9,2 százalékos éves növekedésről számolt be, ami a legmagasabbnak bizonyult idén.

Patrick Harker, a philadephiai Fed elnöke, Robert S. Kaplan, a dallasi Fed elnöke és Loretta J. Mester, a clevelandi Federal Reserve elnöke is felszólal ma különöböző eseményeken a világban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.