BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy mozgolódás volt az OTP-papírokban

Pozitívan fogadták a Mol piacán a hírt, hogy az S&P felminősítette a társaságot, és az olajpapír 1,9 százalékot emelkedve 3125 forinton zárt.

Pozitívan fogadták a Mol piacán a hírt, hogy az S&P felminősítette a társaságot, és az olajpapír 1,9 százalékot emelkedve 3125 forinton zárt. Forgalom tekintetében az OTP volt a nap vezető papírja, több mint 12 milliárd forintnyi részvény cserélt gazdát. A bankpapír 10 005 forinton zárt, ez félszázalékos erősödés. A Magyar Telekom előző napi záróértékén, 470 forinton fejezte be a kereskedést, a Richter pedig fél százalékkal 6965 forintra drágult. A BUX index záróértéke 38 982 pont lett, 0,95 százalékkal magasabb a szerdainál, a teljes forgalom 20,5 milliárd forint volt.

A tegnapi diszkontkincstárjegy-aukció némileg sikertelenül alakult: a meghirdetett 40 milliárd forintnyi kötvényre érkezett ugyan épp ennyire szóló ajánlat, de ebből csak 33 milliárdnyit fogadott el az ÁKK 0,05 százalékos átlaghozam mellett.

A szerdai veszteséges zárás után a pozitív globális hangulatnak megfelelően az amerikai indexek egy százalékot közelítő mértékben emelkedtek a kereskedés első óráiban. A vártnál kedvezőbb negyedéves adatokat közlő Wal-Mart részvényei több mint 8 százalékkal drágultak a nyitás után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.