BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minimális csökkenéssel indult reggel a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 36 199,44 ponton nyitott szerdán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 4,86 pontos csökkenéssel, 36 199,44 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,01 százalékkal gyengült.

Az elemzők stagnálásra, kis elmozdulásra számítanak szerdán a Budapesti Értéktőzsdén. Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője szerint Kína és az Amerikai Egyesült Államok között felerősödő kereskedelmi feszültségek hatására és az amerikai piacok zárva tartása miatt inkább stagnálás valószínű a budapesti tőzsdén. A forgalom alacsony marad – tette hozzá.

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint a hazai vezető részvények közül továbbra is a Molra és az OTP-re érdemes figyelni – tette hozzá.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 336,55 pontos, 0,94 százalékos emelkedéssel, 36 204,30 ponton zárt kedden.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.