BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meg sem moccant karácsonykor a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 39 578,87 ponton nyitott csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,24 pontos emelkedéssel, 39 578,87 ponton nyitott csütörtökön. A múlt pénteki, 39 578,63 pontos záró értékéhez képest alig változott.

Az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője annak ellenére sem vár nagyobb mozgást, hogy az amerikai részvénypiacok az előző napot jelentős erősödéssel zárták. Varga Zoltán kommentárjában jelezte, hogy

az OTP árfolyamában továbbra is a 11 200 és 11 300 forint közötti zónára, a Mol esetében a 3050 forintos támaszra érdemes figyelni.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az előző kereskedési naphoz hasonló részvényárakat vár. A BÉT-re a karácsony miatt nem hatott az amerikai tőzsdék hétfői esése, szerdai erősödésük is csak kis mértékű lökést adhat a magyar részvénypiacnak – fogalmazott. Hozzátette, hogy a magyar makroadatok kiemelkedően jók, de a növekedési várakozások világszerte visszafogottak, így várhatóan a BÉT árfolyama nem mozdul el jelentősen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.