BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszban nyitott a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 31,91 pontos csökkenéssel, 40 522,01 ponton nyitott csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 31,91 pontos csökkenéssel, 40 522,01 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,08 százalékkal gyengült.

Emelkedést várt az elemző

Kisebb emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint, aki ugyanakkor kérdésesnek tartja, hogy tartós marad-e az optimizmus.

Varga Zoltán kommentárjában felhívta a figyelmet, hogy az OTP jegyzése az elmúlt napokban megakadt a 12 800 forintos szintnél, majd negatív korrekció következett, fontos támasz 12 420 forintnál húzódik.

A Richter technikai képe továbbra is pozitív, és ez a szakértő szerint így lesz, amíg 5000 forint felett mozog a jegyzése.

A Magyar Telekom napok óta oldalazó, az Equilor továbbra is arra számít, hogy a 442 forintos ellenállás felé közelíthet majd.

A Mol piacán továbbra is a 2900 forintos támaszra és a 3000 forintos ellenállási szintre érdemes figyelni, utóbbi áttörése nyithatna teret a további emelkedés előtt – közölte az elemző, jelezve azt is, hogy az Erste 3720 forintról 2900 forintra csökkentette a Molra vonatkozó 12 havi célárfolyamát, ajánlásuk felhalmozásról csökkentésre változott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.