BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mínuszos indulás a BÉT-en

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 47,04 pontos csökkenéssel, 43 189,76 ponton nyitott szerdán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 47,04 pontos csökkenéssel, 43 189,76 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,11 százalékkal gyengült.

Varga Zoltán kommentárjában közölte kedden jelentősen emelkedett a Richter árfolyama, amely elsősorban a Vraylar kedvező amerikai értékesítési számainak volt köszönhető.

A gyógyszergyártó árfolyamában 5600 forintnál található egy fontos ellenállási szint, kedden sikerült felette zárni, a következő meghatározó szint 5800 forintnál húzódik.

A Mol át tudta törni a 3000 forintos szintet, a következő ellenállás 3100 forintnál adódhat az elemző szerint. Az OTP árfolyamában továbbra is a 14 000 forintos ellenállást, és a 13 500 forint körüli támaszt érdemes figyelni. A Magyar Telekom jegyzése a 435 forintos támasz közelében mozog, míg a rövid távú ellenállási szint 440 forintnál húzódik.

Varga Zoltán kiemelte, szerdán piac zárás után közli a Magyar Telekom a harmadik negyedéves számait. Az elemzői várakozások alapján a bevétel és az EBITDA (kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 1 százalékkal emelkedhet éves alapon, míg az EBIT (működési eredmény) az alacsonyabb bázis miatt 8 százalékkal nőhet. A jelenést követő telefonkonferencián egyebek mellett a frekvenciavásárlások, a T-Systems értékesítésével összefüggő információk kerülhetnek szóba.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.